Diensten

Stankdetectie

Rioollucht in huis of kantoor

Het eerste dat u merkt van een defect riool is rioolucht. Een muffe stank, de ene dag indringender aanwezig dan de andere. Merkt u dat in uw huis of kantoor een rioollucht hangt, dan is de eerste vraag: waar komt die geur vandaan? Door de bron vast te stellen, kan worden bepaald wat er aan het probleem gedaan kan worden en wiens verantwoordelijkheid dat is.

Opsporen rioollucht door rookdetectie

Met de methode rookdetectie vullen we het rioolkanaal met rook. Hiermee maken we de stank als het ware zichtbaar: de rook ontsnapt waar de geur ontsnapt. Wanneer nodig, kunnen we met behulp van rioolcamera’s en tracingapparaten het defecte riool verder inspecteren. We brengen uw rioolsysteem in kaart en lokaliseren de gebreken. Op basis van de verzamelde informatie geven we u direct advies over vervolgstappen.

Rapport over rioolprobleem

Onze bevindingen leggen we vast in een rapport, eventueel voorzien van foto's, een schematisch overzicht en dvd met de camera-inspectie. Dit rapport kunt u bijvoorbeeld gebruiken in uw overleg met de pandeigenaar of de verzekeringsmaatschappij.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact op.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Extra informatie