Diensten

Camera-inspectie

Inspectie riool van huis of kantoor

Het rioolsysteem is een belangrijk onderdeel van een kantoor of huis. Een klein probleem aan het riool kan tot grote overlast zorgen. Reparatie kan soms ingrijpend zijn, bijvoorbeeld omdat vloeren moeten worden opengebroken. Heeft u twijfels over de staat van het riool van een huis of kantoor? Na een rioolinspectie kent u de feiten. De camera kan door buizen tot 32mm, de maat van de afvoer voor een vaat- of wasmachine. Bij de inspectie hoeven we niets open te breken.

Duidelijkheid voor aankoop pand

Overweegt u de aankoop van een pand? Wij zorgen voor duidelijkheid over de staat van het riool. Met een rioolcamera bekijken we uw rioleringsstelsel van binnenuit. We sporen de zwakke plekken op en brengen het rioleringsstelsel in kaart. Een rioolinspectie zou eigenlijk even vanzelfsprekend moeten zijn als een bouwtechnische keuring. Wij raden een rioolinspectie in het bijzonder aan als het gaat om een woning of kantoor ouder dan 15 jaar.


Rapport rioolinspectie

Hoe lopen de leidingen? Van welk materiaal zijn de buizen gemaakt? Waar bevinden zich de zwakke punten? Zijn er kleine breuken, is er aanslag of groeien er wortels in de buizen? U ontvangt van ons een verslag en een DVD met de filmopnamen. Natuurlijk lichten wij deze -waar nodig- mondeling toe om in overleg met u een plan van aanpak te maken.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact op.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Extra informatie