Diensten

Aanleg riolering

Riolering bedrijfsterrein

Voor een nieuw bedrijfsterrein adviseren we over het ontwerp van het rioleringssysteem. We leggen het riool aan en kunnen ook het beheer uitvoeren. Ook wanneer u een bestaand bedrijfsterrein overneemt, bieden wij u zekerheid over het rioleringssysteem. We brengen het stelsel in kaart en geven aan wanneer vervanging of verbetering nodig is.

Capaciteitsberekeningen vetput of pompgemaal

Heeft u op uw bedrijfsterrein een vetput of pompgemaal nodig, adviseren we u over de mogelijkheden. Op basis van een capaciteitsberekeningen bepalen we de effectiefste installatie. We voeren deze berekening uit aan de hand van factoren als het debiet, de keukenapparatuur en het gebruik. 

Vervangen rioleringsstelsels

In de loop de jaren ontstaan soms structurele problemen met rioleringstelsels, bijvoorbeeld door slijtage, verzakkingen, onjuist gebruik en schade. Wanneer deelreparaties nieuwe zwakke punten veroorzaken, blijkt volledig vervangen de beste keuze. HABO Riooltechniek biedt hiervoor een totaaloplossing. We ontwerpen een nieuw rioleringssysteem, breken het oude systeem af en leggen de nieuwe riolering aan. Hierdoor weet u zeker dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Sleufloos vervangen riolering

Wanneer breken of graven niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in het buitengebied, bieden we de mogelijkheid om sleufloos een rioleringssysteem te vervangen. Hierbij gebruiken we bijvoorbeeld een gestuurde boring door een persleiding.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact op.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Extra informatie